ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

زنان، میخ آخر را به تابوت حکومت اسلامى مى کوبند!


از ميان اخبار مربوط به زنان(خبر و نظر)
ميلاد رابعى

 

 

 


احمدی مقدم :برخورد با" افراد هنجارشکن" و بدحجابی در رمضان‌ اولویت ناجا است

 

احمدی‌مقدم: نیروی انتظامی حرمت‌شکنی در ماه رمضان را تحمل نمی‌کند/ بی‌حجابی از آثار جنگ فرهنگی است. آنهایی که به دنبال فتنه‌انگیزی هستند، به دنبال اسلام نیستند، مزدورانی هستند که به تخریب دین می‌پردازند. جناب سردار اشاره‌ای به تلفات جنگ فرهنگی کرد و بیان داشت: این تلفات بصورت معتاد، مواد مخدر، مصرف‌کننده مشروبات، بی‌حجابی و روسپیگری نمود پیدا می‌کند و چهره جامعه را مخدوش می‌کند.


*****
تناقض و تضاد در حرف‌های سران جمهوری اسلامی این روزها به اوج خود می‌رسد. اینان از طرفی جامعه ایران را جامعه‌ای اسلامی و مؤمن می‌خوانند و از طرف دیگر چنان برای مردم همین جامعه خط ‌ونشان می‌کشند که خواننده تصور می‌کند این مردم بویی از اسلام و مسلمانی نبرده‌اند. جامعه اسلامی و حرمت‌شکنی در ماه رمضان؟ باری این جماعت خود، به‌خوبی می‌دانند که جامعه کاملاً در مقابل آنها ایستاده تا جایی که از قبل پیش‌بینی می‌کنند که در ماه رمضانشان هم مردم کار خود را می‌کنند و اهمیتی به آن نخواهند داد.

 

احمدی‌مقدم، مزورانه اعتیاد و روسپیگری و سایر ناهنجاری‌های اجتماعی را به گردن غرب و تهاجم فرهنگی دشمنان انداخته و شانه از زیر بار تمام مشکلات، خالی می‌کند. مشکلاتی که جمهوری اسلامی بزرگترين نقش را در به وجود آوردن و بقای آنها دارد. انداختن تمام مشکلات به گردن دشمنان خیالی از شیوه‌های مضحک و همیشگی حکومت اسلامی است. *

 

"ساپورت" زنان ایرانی؛ موضوع پرسش از وزیر کشور در مجلس

 

نمایندگان مجلس با پوشش "ساپورت" زنان ایرانی مشکل دارند و آن را خلاف عفت اسلامی می‌دانند. آن‌ها وزیر کشور را به مجلس فراخواندند و او نیز آماری تکان‌دهنده از بازداشت زنان و تذکر به بی‌حجابان ارائه داد. رحمانی فضلی با اشاره به آمار نیروی انتظامی در برخورد با بانوان "بدحجاب" گفت: بر اساس گزارشی که صبح امروز به دستم رسید. تاکنون ۲۲۰ هزار نفر به نیروی انتظامی برده شده و از آن‌ها تعهد گرفته‌شده است. این اقدام باعث باز شدن پای ۹۰۰ هزار نفر به کلانتری‌ها و دادسراها شده است.


*****
اوضاع جالبی است. "مجلس" یک کشور، "وزیر کشور" را احضار می‌کند. این خبر را جلوی هر شهروند جهان بگذارید و از وی بخواهید حدس بزند موضوع چیست؟ قطعاً وی احتمال خواهد داد که: شاید حمله تروریستی به کشور شده است. شاید همسایگان قصد تجاوز به خاک کشور را دارند. شاید اختلاسی چندمیلیاردی اتفاق افتاده، رئیس‌جمهوری فوت کرده و یا...؛ اما نه همه این جواب‌ها غلط است. موضوع، مدل، جنس و رنگ شلواری است که زنان به پا می‌کنند و بودجه ٢٠ میلیاردی‌ای که به مبارزه با لباس زنان اختصاص‌یافته است. آخر مگر چنین چیزی ممکن است؟! بله ممکن است چراکه این مجلس، "مجلس شورای اسلامی" است و آن وزیر، "وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران" است. بله نام جمهوری اسلامی ایران که بیاید، همه‌چیز ممکن است.

 

از همین کاریکاتور واقعی، می‌شود اوضاع آن کشور را در سایر زمینه‌ها هم حدس زد. ما مردم در ایران در این سال‌ها آموخته‌ایم که از هیچ خبر و اتفاقی متعجب نشویم. مبارزه پیگیر زنان، تمام جناح‌های حاکم را مستأصل کرده و به جان هم انداخته است. هرکدام راه‌حل و روشی را برای مقابله با نوع شلوار و جوراب زنان و "بدحجابی" توصیه می‌کنند و به سروکله هم می‌کوبند و به هم کارت زرد و قرمز نشان می‌دهند. با ادامه مبارزه و متشکل‌تر کردن آن و لغو عملی حجاب، می‌توان این شکاف را در درون حاکمیت عمیق‌تر کرد و بنیان پوسیده آن را به لرزه درآورد. میخ آخر به تابوت حکومت را، این زنان هستند که قاطعانه خواهند کوبيد.*

زنان بدون مردان، در عربستان، چه‌کارهایی نمی‌توانند بکنند

 

٩ میلیون زن در عربستان حق درس خواندن، سفر کردن، ورود به سازمان‌های دولتی، عمل جراحی و بستری شدن در بیمارستان و حتی زایمان را ندارند، مگر اینکه قیم‌های مردشان رسماً امضا و اجازه بدهند. فعالان زن سعودی این را بردگی نوین خوانده‌اند.


*****
این وضعیت اسفناک و این بی حقوقی گسترده دستاورد اسلام سیاسی است. اسلام سیاسی، مستقل از فرقه‌ها و شاخه‌های مختلف آن، بدون ستم برزنان و بی حقوق کردن نیمی از جامعه، فعلیت نمی‌یابد. عربستان صعودی نیز به‌عنوان خاستگاه اسلام، در اعمال قوانین به‌غایت ضد زن و ضد انسان همیشه پیشتاز بوده است. این نمونه‌ای است از بی حقوقی گسترده زنان که اسلام سیاسی در همه‌جا سعی در ایجاد آن و حتی بسیار بیشتر از آن را دارد و شدت و میزان اجراشدن آن، تنها به عامل مقاومت زنان آن جامعه مربوط می‌شود و نه تفاوت در ورژن‌های اسلام. اگر عامل مقاومت و مبارزه هرروزه زنان در کشورهای اسلام زده نبود، شاهد اوضاعی به‌مراتب بدتر از عربستان می‌بودیم. تنها راه نجات زنان در عربستان از این وضعیت - مانند زنان در ایران- مبارزه متشکل و سازمان‌یافته و تقویت همه‌جانبه جنبش زنان است. جدای از تفاوت در ظاهر قوانین ضد زن ایران و عربستان، زنان در هردو کشور، مشغول مبارزه با یک هیولای مرتجع (اسلام سیاسی) هستند و در این راه جا دارد جنبش نوپای آزادی زن در عربستان، از تجربه سال‌ها مبارزه زنان ایران در این عرصه استفاده کند.*

مسابقات جام جهانی و کمپین زنان برزیلی علیه تن‌فروشی

 

گروهی از سازمان‌های زنان برزیلی با تدوین یک مانیفست از مقامات و مسئولین فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) خواسته‌اند تا موضع قاطع و صریحی در محکومیت خرید سکس اتخاذ کنند. در این مانیفست که بصورت یک کمپین اعتراضی در اینترنت راه‌اندازی شده، به رواج تن‌فروشی در برزیل پرداخته‌شده است. طبق این متن، ٢۵ درصد صنعت توریسم برزیل برای جلب توریسم سکس سازماندهی شده است. بسیاری از زنان و کودکانی که تن‌فروشی می‌کنند، به‌اجبار به این مسیر کشیده شده‌اند.


*****
برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در برزیل باعث شده است که چهره کریه فقر و بی حقوقی اجتماعی و حاکمیت سیاه نظام سرمایه‌داری در این کشور، لخت و عریان در مقابل چشم جهان، نمایان شود. مردم محروم و فقیر برزیل که شاهد هزینه‌های میلیاردی برای جام جهانی هستند، به اعتراض، به شرایط وخیم اقتصادی خود برخاسته‌اند. زنان و کودکان اصلی‌ترین قربانیان در چنین شرایطی هستند. پدیده تن‌فروشی و رشد صنعت سکس، از اولین نشانه‌های فقر اجتماعی در هر کشور است. نظام سرمایه‌داری نه‌تنها تلاشی برای مقابله با این پدیده نمی‌کند، بلکه در کشورهایی مانند تایلند و برزیل، سعی در رشد دادن توریسم از طریق گسترش خریدوفروش سکس دارد. زنان در برزیل به ‌درستی روی این نکته انگشت گذاشته‌اند. ضمن حمایت و اعلام همبستگی با زنان در برزیل، جا دارد در مورد ایران و رشد سرسام‌آور تن‌فروشی در آن نیز، دست بکار ایجاد کمپین‌های مشابهی باشيم.*

 

مندرج در زن آزاد شماره ۴٩

 

fitnah.movement@gmail.com