ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

زنان درنبردی جانانه

 

آزاده دربندی

 

 

همه ی آنچه را که درباره ی مبارزه ی زنان تاکنون از زبان قداره کشان و سرکوبگران آزادی های فردی و اجتماعی شنیده اید، یک طرف بگذارید و عجز و لابه ی جدید سرکرده ی نیروی انتظامی یعنی احمدی مقدم را طرف دیگر تا ببینید که چه فشاری به حاکمیت وارد شده که رئیس پلیس کشور مجبور به اعترافی ذلت بار شده است.

 

او با بیان این که " ناجا یک تنه نمی تواند با بدحجابی مقابله کند " شکست خفت بارخود و همه ی عوامل پلیس را در مصاف با زنان ، به گردن نمی گیرد و توپ را به زمین دیگران شوت می کند تا برای شکست مفتضحانه اش، شریک بتراشد.  احمدی مقدم برای توجیه شکست خود در مقابل زنان مخالف حجاب اجباری، سعی کرده است ادای آکادمیسین ها را دربیاورد و به  قول خودش هنجارشکنان حوزه ی امنیت اخلاقی را دسته بندی کند. او می گوید: "ناجا با سه گروه به نام های بد حجابان – گروه های فساد سازمانیافته – افراد دارای پوشش های زننده – رو بروست ..."

 

او اعتراف می کند ۲۶ دستگاه حکومتی مسئول اجرای طرح عفاف و حجاب هستند. یعنی این که حکومت با استفاده از امکانات وزارتخانه ها و سازمان های وابسته و نهادهای صنفی و قضایی وارگان های سرکوب مانند سپاه و بسیج و لباس شخصی ها، در یک کلام تمام قد به میدان آمده تا زنان را به خانه براند و فضای رعب و وحشت ایجاد کند اما نتوانست و خودش عقب نشسته است. نظام با همه ی دستگاه های عریض و طویلش و با همه ی وسایل سرکوب از قبیل دستگیری – بازداشت – جریمه ی نقدی – پرونده سازی – حبس – شکنجه – شلاق – الزام به پوشش اجباری – رسانه ها – برگزاری فستیوال های دولتی مد – استخدام نیروی سرکوب – استخدام نیروی پلیس زن – آوردن نیروهای گارد ویژه مانند فاتب ( فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ) و هزار جک و جانور و اراذل و اوباش – از خواهران زینب و فاطی کماندو گرفته تا فتواهای امامان جمعه و جماعات دست از پا کوتاه تر عقب نشسته و رئیس پلیس اش این گونه زوزه می کشد .

حال ببینیم که این ژنرال سرکوبگر درمورد سه گروه نام برده، چه اطلاعات دیگری می دهد؟

 

۱ - بی حجابان

این گروه بزرگ که احمدی مقدم از آن به عنوان یک چالش نام می برد، پدیده ی " کشف حجاب " است. کشف حجاب یعنی دور انداختن حجاب. یعنی هر روز بیشتر از دیروز روسری ها عقب می رود و جایش را به شال های تنگ می دهد. وآرایش های زیاد وغلیظ در دستور کار روزانه ی زنان و گاهی مردان قرارمی گیرد. به گفته ی یکی ازمسئولین وزارت بهداشت، ایران در ردیف اولین کشور استفاده کننده لوازم آرایش قراردارد. بازارخرید و فروش این محصولات یکی از بازارهای دائمی و سودآور به شمار می رود تاجایی  که" اداره ی اماکن " ناجا زمانی به شرکت " اولیف لیم " اجازه ی فعالیت داد که نیمی از سهامش را به ناجا بفروشد. از دید احمدی مقدم همه ی آن هایی که موی شان پیداست و مانتو می پوشند آن هم از نوع تنگ و الوان، آن هایی که عینک های آفتابی  با فرم ( قاب ) های درشت می زنند، آن هایی که چکمه های ساق بلند می پوشند، آن هایی که شلوارهای تنگ و کوتاه به تن می کنند . و دریک جمله، آن هایی که چادر چاقچور به سر نمی کنند، مصداق بد حجاب هستند. احمدی مقدم نا کامی مامورانش را در مقابله با این نوع پوشش، به گردن وزارت ارشاد و وزارت کشور و وزارت بازرگانی و گمرک و اتحادیه صنف پارچه و قماش  می اندازد که به قول او حتی نمی توانند ویترین یک بوتیک را کنترل کنند! او گفت وقتی احمدی نژاد طرح عفاف و حجاب را قبول نداشت چون که برای وزرایش هزینه بر بود، ناجا درمیدان تنها ماند .

 

۲- گروه های فساد سازمانیافته

احمدی مقدم درمعرفی گروه های سازمانیافته مجبور می شود به جمعیت هایی که در قالب شو و جشنواره های ساز و آواز و کنسرت ها یکی از حرکت هایی است که نمک بر زخم سران جمهوری اسلامی میپاشد. وی فقط گوشه ی کوچکی ازواقعیت ها و پیشروی های جامعه را بازگو می کند. به عنوان نمونه تا جایی که به هفته ی گذشته مربوط است کنسرتی درشهرقزوین برگزارشد که درآن نوازندگان و خوانندگان زن برای تماشاگران زن و مرد برنامه اجرا کرده اند. همچنین در یکی از شهرهای شمالی ( آمل )، گروهی از دختران و پسران درسالن اداره ی ارشاد آن شهرستان برای عده ی زیادی از مردم زدند و خواندند. همچنین خانه ی موسیقی ایران طی اطلاعیه ای خواهان خوانندگی زنان شده است. ازاینجا و آنجا خبر می رسد که تلاش های وسیعی برای اجرای برنامه های موسیقی گروه های زنان و مختلط  صورت می گیرد. قبل از همه ی این ها باید به استقبال گسترده ی جوانان بویژه زنان از آموختن موسیقی اشاره کرد. کافی است در طول روز و بخصوص هنگام عصر، سری به خیابان های شهر تهران و شهرهای بزرگ بزنیم، دختران و پسران فراوانی را می بینیم که ساز دردست به آموزشگاه های موسیقی می روند و یا از آنجا برمی گردند. این نشان می دهد که موسیقی بخشی از زندگی جوانان و جزء جداناشدنی زندگی امروز بشمارمی رود. یعنی گرایش به موسیقی از حالت سرگرمی صرف بیرون آمده و به علاقه و اعتراض و امر جدی و واقعی زندگی جوانان تبدیل شده است.

 

تشکیل گروه های رپ و موسیقی زیر زمینی نشان می دهد که بخشی از جوانان جامعه از پتانسیل های موسیقی برای بلند کردن فریاد اعتراض خود استفاده می کنند . کنسرت ها و مهمانی های شبانه و جدیدا استخرپارتی که اخبارش در شبکه های اجتماعی پخش شد ، می تواند تصویر زنده ای از مبارزات جوانان درایران اسلامزده باشد . فرمانده نیروی انتظامی ازگسترده شدن این تلاش ها و اجتماعات به قول خودش هنجارشکن ، می ترسد .

 

۳-  بدحجابان

این گروه از دید احمدی مقدم، کسانی هستند که طوری لباس می پوشند که انگار نپوشیده اند. شلوارهای تنگ و کوتاه – شلوارهای استرچ و چسبان – ساپورت – مانتوهای تنگ و کوتاه – مانتوهای بلند با چاک هایی درجلو وعقب و دوطرف – پوشیدن چکمه های ساق بلند که لازمه اش پوشیدن شلوارهای کوتاه است – انداختن شنل های بی آستین روی بلوز و ژاکت به جای مانتو و یا چادر– پوشیدن لباس های رنگارنگ - پوشیدن کلاه به جای روسری – نپوشیدن جوراب – پوشیدن جورابهای تا به تا (لنگه به لنگه ) - ...

 

رئیس پلیس جمهوری اسلامی ایران که از مقابله با زنان مستاصل شده است، اذعان می کند که با بسیج ۲۶ دستگاه نتوانسته است حجاب برسر زنان بیندازد و همه ی طرح های عفاف و حجابش دود شدند و به هوا رفته است. او پیشنهاد می دهد باید کارفرهنگی کرد. البته او دارد خودش را به  نفهمی می زند چرا که تمام دستگاه های عریض و طویل رژیمش در این ۳۴ سال هرچه درچنته داشتند رو كرده اما هیچکدامش افاقه نکرده است.

 

۴- این بند را هم من اضافه می کنم چون که احمدی مقدم رندانه و آگاهانه خواسته است آن را کم جلوه دهد. وی درلابلای حرف هایش، از گروه دیگری هم نام برد ولی سعی کرد روی آن زیاد مانور ندهد زیرا اصلا دوست ندارد موضوع را بیشتر از آنچه که هست، سیاسی جلوه دهد. او می خواهد این همه دهن کجی و اعتراض و مخالفت و نه گفتن به جمهوری اسلامی را شخصی و نداشتن آموزش و بی احتیاطی قلمداد کند. برای همین است که در قسمتی از آسمان – ریسمان بافتن هایش می گوید:

"مساله ای که در دستور کار ناجا قراردارد برخورد با گروه های فساد سازمانیافته است که در قالب شو و پارتی اقدام به ایجاد گروه های فساد اخلاقی و انحرافات فکری می کنند" .

 

سرکرده ی نیروی سرکوب جرات ندارد از جنبش جوانان و دانشجویان و زنان  نام ببرد بلکه صفتی را زیبنده ی خود و اربابانش هست ( انحرافات فکری ) به جنبش اجتماعی اتلاق می کند .

 

با توجه به مخمصه ای که جمهوری اسلامی در آن گرفتار شده است و اعترافات سران نظام و چماقداران و عربده کشانش در مورد حجاب وعفاف یک باردیگر این حقیقت زیر نور افكن قرار می گیرد که حجاب به منزله ی پرچم حکومت اسلامی است طوری که بود و نبود این رژیم به بود و نبود این پرچم رنگ و رو رفته بستگی دارد و زنان  روی نقطه ضعف مهمی انگشت گذاشته اند و پاشنه آشیل نظام را پیدا کرده اند.*

 

مندرج در زن آزاد شماره ١٦

 

fitnah.movement@gmail.com