ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

خبر و نظر

 

 

كیوان جاوید

 

 

از عربستان تا ایران نبرد بین بربریت اسلامی و تمدن بشری
به گزارش سرویس "زنان" خبرگزاری دانشجویان ایران‌ (ایسنا)، شیخ "قیس آل مبارک" گفت: مراجعه زنان به پزشک مرد بدون حضور یکی از محارم‌شان،ممنوع است. (انتهای خبر)

* * * * *

 

یك خبر از دو منظر. اول اینكه به این می گویند اسلام ناب محمدی كه از عربستان شروع می شود. سر راه خود گشتی در افغانستان و پاكستان می زند. بعضا در دو سه كشور آفریقائی جولان میدهد و نهایتا در ایران تحت حاكمیت حكومت اسلامی فرود می آید. هر كجا كه اسمی از اسلام و حكومت اسلامی و دار و دسته های تبهكار اسلامی شنیده شود فورا بوی تعفن این ضدیت بیمارگونه با زنان مشام را به شدت می آزارد.


اما این خبر از جنبه دیگری هم مهم است. ببینید كدام خبرگزاری و وابسته به كدام حكومت این خبر را بازتاب داده است. درست است. خبرگزاری وابسته به حكومت اسلامی. حالا سئوال این است چرا؟ مگر نه اینكه حكومت اسلامی و آخوند های مرتجع مستقر در حوزه ها همین مهملات را هر روز بیان و اجرا می كنند؟ مگر نه اینكه از نظر این شاخه از اسلامیون هم زنان تكفیر شده و باید در چهار دیواری خانه محبوس شوند و اجازه زندگی اشان بدست شوهر یا پدر و برادر داده شده است؟


مسئله این است كه حكومت اسلامی دارد پیامی به زنان ایران میدهد. دارد به زنان و جامعه می گوید خدا را شكر كنید كه در عربستان نیستید. كه هنوز می توانید به تنهائی سر كار بروید، به دكتر مراجعه كنید، رانندگی كرده و حتی به كشورهای دیگر سفر كنید. می خواهد این دست آورد های زندگی بشری را كه زنان در ایران با مبارزه تا پای جان بدست آورده اند را به حساب اسلام "مهربان" خودش در مقابل "اسلام وهابی ها" حاكم بر عربستان بگذارد. اما هركه نداند، مردم ایران میدانند، اگر وضعیت زندگی و سطح تمدن بشری در ایران در این حد است همه این دستاورده ها به قیمت عظیم ترین مقاومت و مبارزه در برابر حكومت اسلامی بدست آمده است. این درسی است كه زنان در همه كشورهای اسلامزده و از جمله زنان عربستان می توانند از مبارزه زنان در ایران كسب كنند.*

 


 

یك حكومت عربستانی در قم
محمد صادق صالحی منش، استاندار قم وجود برخی افراد غافل که در مسئله حجاب و عفاف بی تفاوت هستند"، را خدشه به چهره شهر در انظار داخلی و خارجی دانست و گفت: اجازه نخواهیم داد مشتی افراد غافل و ضعیف چهره شهر قم را به نفع خودشان مصادره کنند.

 

* * * * *


فقط كافی است یك بار دیگر بلا را بخوانید. همان است كه گفتیم. این جماعت از گور برخاسته اسلامی سر و ته یك كرباس اند. ضد تمدن و ضد بشر و ضد زندگی. فقط شش دانگ حواسشان به زن و تحریك شدن از شنیدن اسم زن است. مردم قم هم مثل همه جای ایران با نوع زندگی انسانی و امروزی و مدرن خود جواب این فسیل ها را داده اند. جواب زنان ایران و مردم ایران پرچم مبارزاتی است كه در دیگر كشور های اسلام زده نیز بلند می شود. نمونه مبارزه جوانان تونس علیه اسلامیون در آن كشور گویا تر از گویا است. ما یك جنبش جهانی علیه این ارتجاع هستیم.

 



نیاز معاون امور زنان رئیس جمهور رژيم اسلامى به اجازه همسر برای دریافت گذرنامه
شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، گفته است که خود وی هم برای دریافت گذرنامه به اجازه همسر نیاز دارد.

* * * * *


واقعا فكر نمی كنم اینها را فقط از روى حماقت اسلامی اش می گوید. - البته این حماقت بی تاثیر نیز نیست - از یك طرف چادر را به دندان گرفته و حرف از اجازه شوهر می زند، از طرف دیگر هم احتمالا میلیاردها تومان پول نقد در حساب بانكی اش اندوخته دارد.


این نوكر دست به سینه باید این حرف های عصر جاهلیت اسلامی را بزند تا بتواند معاون رئیس جمهور در حكومت اسلامی بشود. درست مثل برده ائی كه در خدمت برده دار باشد و برای خوشآیند او، از برده دار خشن تر هم بشود. در جواب به این معاون ارتجاع باید گفت با ضد عفونی كردن ایران از وجود شما امكان اینكه تو و امثال تو نیز به زندگی بشری برگردید و بعنوان انسان برابر زندگی كنید، مهیا خواهد شد.

 



به گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل، نابرابری بین زن و مرد و تبعیض جنسیتی، دو عامل بزرگ مانع توسعه کشورهای فقیر هستند.

گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل که بر اساس داده‌های مربوط به توسعه ۱۷۶ کشور، در ترکیب با برآوردهای نهاد های محلی و مدنی تنظیم شده، روز چهارشنبه ۱۲ فوریه در نیویورک منتشر شد.


به گزارش وبسایت روزنامه اتریشی استاندارد، در گزارش مزبور آمده است که میزان "فقر شدید" از ۴۷ درصد در سال ۱۹۹۰ به ۲۲ درصد در سال ۲۰۱۰ کاهش یافته است. به گفته "باباتونده اوُسوُ تیمهین"، رئیس صندوق، وضع زنان جوان معیار خوبی برای سنجش میزان توسعه است. وی افزود که در فقیر ترین کشور ها معمولاً ً دختران رو به رشد در معرض خطرند. اگرچه نسبت به سال ۱۹۹۴، امروزه تعداد بیشتری از دختران به مدرسه‌ها ملی راه دارند، اما دسترسی به آموزش عالی هنوز در بسیاری از نقاط برای دختران دشوار است.


در گزارش همچنین آمده است که مرگ و میر مادران طی ۲۰ سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته است.


اوُسوُ تیمهین تأکید کرد که باید بیش از این‌ها تلاش کرد تا دختران جوان بتوانند از حقوق خود برخوردار شوند.


صندوق جمعیت سازمان ملل از دولت ها خواسته است که حمایت بیشتری از جمعیت فقیر و به حاشیه رانده شده به عمل آورند. این موضوع به ویژه باید برای دختران رو به رشد قربانی خشونت و جمعیت روستایی در نظر گرفته شود.

 

* * * * *


گزارشی كه نیمی از حقیت را به تلخی بیان می كند.
دست این سیستم نابرابر حاكم بر جهان را از زندگی جامعه بشری كوتاه كنید، فورا به برابری بین همه انسانها می رسید. این گزارش می گوید دولت ها حمایت بیشتری از جمعیت فقیر و به حاشیه رانده شده به عمل آورند. انگار نه انگار این دولت های حاكم بر كشورها است كه چنین فقری را به زندگی همه مردم و در درجه نخست به زندگی زنان تحمیل كرده است. فقر از آسمان به زمین نازل نمی شود محصول همین سیستم حاكم بر جهان است و هر درجه از كسب هر درجه از رفاه مستلزم مبارزه برای تحمیل آن به دولت ها و حاكمین بر جهان است. نیروی كار ارزان یك ركن اساسی سود آوری برای سرمایه داران و سرمایه داری است.*

درج در نشريه زن آزاد شماره٣٢

 

fitnah.movement@gmail.com