ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

جنازه ای روی دست حكومت

 

آزاده دربندی

 

 

این احمدی مقدم، موجود جالبی است و کم کم دارد به سوژه ی اصلی روزنامه نگاران و خبرگزاری ها ی داخلی و خارجی تبدیل می شود. این ژنرال شکست خورده ی نیروی سرکوب در جمهوری اسلامی در ماه اخیر در مصاحبه ای خود افشاگرانه گفته بود که نیروی انتظامی، یک تنه نمی تواند از پس اجرای "طرح حجاب و عفاف" بر آید و این طرح را به ۲۶ سازمان و نهاد پاس داده بود. کسی که همواره به مناسبت های مختلف اعلام می کرد که از ابتدای مسئولیتش در نیروی انتظامی تاکنون ۳۵ طرح را پیاده کرده تا بلکه بتواند با حربه حفظ حجاب و عفاف و تشدید امنیت اجتماعی و اخلاقی زنان را از حضور در جامعه طرد کند و به حاشیه براند، امروز مفلوک و مستاصل علنا اعلام می کند که در این کار، نفس بریده است و موتورش یاتاقان زده است. از استخدام و تربیت پلیس زن گرفته تا تشکیل "گردان سگ" در نیروی انتظامی تا "گردان اسب سوار" برای مقابله با اغتشاشات  خیابانی و صرف هزینه هایی با ارقام و اعداد نجومی و دستگیری های پرشمار و پرونده سازی های عدیده به منظور ایجاد رعب و وحشت که نتیجه ی همه، شد این که الآن دیگر سرکرده ی چماقداران انتظامی نه تنها به خاطر آن برخود نمی بالد بلکه می کوشد با بیان برخی انتقادات و واگذاری طرح حجاب وعفاف، خود و نیروی تحت امرش را از آن همه جنایات انجام شده مبرا کند. خلاصه این که کنترل حجاب و عفاف  که بی متولی مانده بود، بیخ ریش صاحبش را گرفت و به وزارت کشور رسید. در این میان برخی اشخاص و نمایندگان مجلس ارتجاع اسلامی و بعضی از روزنامه های مشاطه گر و اصلاح طلب قند دردل شان آب شده و سعی کردند به به و چه چه کنند و از این جابجایی اراده ی سرکوب حمایت کنند و برسند به این که: "روحانی متشکریم" که داری تدبیر به خرج می دهی و امید می آفرینی !

 

آیا طرح حجاب و عفاف برای جمهوری اسلامی فایده ای هم داشته است ؟

طرح جنایتکارانه ی حجاب و عفاف با این که یک طرح مفتضح و پا در هوایی بشمار می رود ولی این طور نیست که برای حاکمیت  فایده ای نداشت. به قول معروف اگر این چاه ویل برای خامنه ای و رژیم آب نداشت، برای اوباشان و اراذل مزدور حاکمیت، نان که داشت. با این طرح، میلیاردها تومان پول صرف تدارکات دستجات قمه کش و شعبان بی مخ ها صرف شد. با این طرح سعی کردند حجاب را اجباری کنند. با این طرح توانستند خشونت و سرکوب را قانونی كنند. با این طرح توانستند هرجا که خواستند، با جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی زنان مقابله کنند و تظاهرات زنان را سرکوب کنند. با این طرح، جداسازی های جنسیتی را از مقطع مهد کودک تا دبیرستان ها و بعضا در دانشگاه ها پیاده کردند. با این طرح خواستند به بهانه ی تقلیل ساعات کاری زنان و "دورکاری" حضور زنان را در ادارات کم رنگ تر کنند. با این طرح تفکیک جنسیتی را از اتوبوس ها گرفته تا برخی پارک ها به آزمون گذاشتند و حتا درصدد برآمدند بانک ها و فروشگاه هایی مخصوص زنان ایجاد کنند. در یک کلام با این طرح نیات پلید و قرون وسطایی مذهب درباره ی زنان یک بار دیگر در این کشور اسلامزده تئوریزه شد. از همه مهم تر این است که حجاب، هویت مذهبی و پرچم جمهوری اسلامی است  به طوری که وجود هر کدام وابسته به وجود دیگری است. یعنی با از بین رفتن یکی، آن دیگری نیز ازبین خواهد رفت. ساده تر بگویم، اگر روزی زنان حجاب ها را از سر بیندازند و به خیابان بیایند، آن روز در حقیقت روز فروپاشی جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی می داند که پاشنه آشیل و چشم اسفندیار رژیمش حجاب است برای همین است که چارچنگولی به آن چسبیده است و می خواهد به هر وسیله ای که شده این پرچم  پاره و کثیف را حفظ  کند و نگذارد بیشتر از این ها زیر پاها لگدکوب شود .

 

آینده ی طرح حجاب و عفاف چه خواهد شد ؟

آیا با واگذار شدن طرح حجاب و عفاف به وزارت کشور، فشارها بر زنان کمتر می شود؟ آیا دیگر شاهد گشت ارشاد نخواهیم بود؟ آیا دیگر پاترول های نیروی انتظامی در میدان ها و چهار راه ها،  به اتهام بی حجابی و بدحجابی از زن ها پر نمی شوند؟ آیا با این واگذاری دیگر نیروی انتظامی با گله های وحوش خود مزاحم زنان نمی شود و ده ها وصدها سوال دیگر .

با توجه به برنامه ها و تدارکاتی که نیروی انتظامی دیده و توسط سرکرده اش بارها آن را اعلام کرده، اولا قرار نیست نیروی انتظامی منحل شود و وظیفه ی سرکوب آن بر زمین بماند. ثانیا، نیروی انتظامی از نظر سازمانی و تشکیلات، بخشی از وزارت کشور بشمارمی رود بنابر این آش شله قلمکاری که پخته شده قرار است به ضرب و زور این نیرو به خورد جامعه برود. ثالثا وزارت کشور برای رد گم کردن و تلطیف نمودن موضوع، "شورای اجتماعی کشور" را علم کرده تا پیشبرد طرح حجاب و عفاف را راهبری کند. رابعا، همانطور که گفته شد، احمدی مقدم درهفته های گذشته خبر داده بود که پلیس زن را سازماندهی کرده تا به قول خودش اگر زنان تجمعی کردند و اغتشاشی  به راه انداخته اند، نیروی انتظامی با اعزام پلیس زن به این تجمعات، توجیه شرعی داشته باشد. همچنین سرکرده ی نیروی انتظامی گفته بود که گردان مجهز به "سگ های تربیت شده" را تدارک دیده اند تا در ورود به تجمعات و اغتشاشات  اصطکاک بین انسان ها به حداقل برسد. البته ایشان در آن مصاحبه، خدا را شکر کرده بود که در تربیت سگ ها به مربیان این حیوان کمک ویژه کرده است. ژنرال یادش رفته بود که در دین اسلام  سگ، حیوان نجسی است  و داشتن آن در خانه و آوردنش در خیابان توسط مردم جرم است و چه بسیار از این سگ ها را در خیابان از صاحبان شان به زور گرفتند و کشتند و برای صاحبان شان پرونده سازی کردند.

احمدی مقدم در ادامه ی مصاحبه اش از تشکیل گردان "اسب سوار" نام برده بود و گفته بود که اسب به خاطر ارتفاع بیشترش از سطح زمین، وسیله ی خوبی است برای کنترل اغتشاشات خیابانی! و البته خبرنگار فراموش کرده بود به فرمانده ی وامانده نیروی انتظامی پیشنهاد بدهد که در استان های شرقی و کویری می تواند از اسکادران "شترسوار" برای کنترل اغتشاشاتاستفاده ی بهینه کند، کاری که قذافی در لیبی و مبارک در مصر کردند و البته سودی نبردند. مصاحبه با سردار به دازا نکشید و گرنه"دکتر احمدی مقدم" با خلاقیتی که دارد می توانست از تشکیل گردان های هوا برد و زمین خورد و دریا برد و صحرا برد برای قلع و قمع "اغتشاشگران" خبر بدهد .

چرا طرح حجاب و عفاف به وزارت کشور واگذار شد؟

همانطور که گفته شد، طرح پوسیده ی حجاب و عفاف با همه ی مانوری که روی آن داده شد، طرح موفقی برای رژیم نبوده و این طرح مانند جنازه ای متعفن روی دست سران جمهوری اسلامی باد کرده است که هیچکدام از آن ۲۶ نهادی که احمدی مقدم از آن ها در لفافه نام می برد، حاضر نیستند لاشه ی متعفن این جنازه را از روی زمین حکومت بردارند . مقاومت جانانه ی زنان در طول این سه دهه توانست رژیم ضد زن را در مورد حجاب چنان ذلیل کند که او مجبور شود هر سال طرح عوض کند و آن را دست به دست نماید. اما نمایندگان حکومت در دولت و مجلس، این شکست را با زبان دیگری بازگو می کنند. یکی از این سخنگویان دولتی، شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان دولت روحانی است که در مورد واگذاری طرح حجاب به وزارت کشور می گوید: "ما در سال های گذشته دیدیم که نیروی انتظامی با برخوردهای انتظامی در این حوزه عمل کرده است در حالی که از اول هم قرار نبود حجاب یک موضوع امنیتی باشد" معنی دیگر این حرف ها این است که حجاب و عملکرد مجموعه ی نظام در مورد حجاب، امنیت رژیم را به خطر انداخته است .

اشرف بروجردی، یکی دیگر از همین قماش که چینی بند زن رژیم هستند می گوید: " باید به مساله ی حجاب با نگاه اجتماعی نظر کرد نه نگاه امنیتی. داشتن نگاه امنیتی به حجاب، به جامعه و جوانان آسیب می رساند. چرا که جوانان نمی پذیرند که با پوششی در جامعه حاضر شوند تا با آن به باورهای مردم احترام بگذارند". این بادمجان دورقابچین نظام، اعتراف کرده است که جوانان دست رد به حجاب دلخواه جمهوری اسلامی زده اند.

از طرف دیگر، شهربانو امانی، نماینده مجلس ششم می گوید: "نیروی انتظامی نباید درگیر مسائل شخصی شود تا از وظایف اصلی خود دور بماند !"

 خانم امانی در این مصاحبه فقط یک حرف درست زده و آن هم این است که حجاب، امر شخصی است یعنی هر کس باید خودش درباره ی نوع پوشش خود تصمیم بگیرد اما ایشان دارد خودش را به خواب می زند چرا که با مداخله و جنایاتی که جمهوری اسلامی در این ۳۴ سال در مورد پوشش مردم مرتکب شده، مانند بسیاری از پدیده ها، پوشش را هم به مقوله ای سیاسی تبدیل کرده است به نحوی که امروز جمهوری اسلامی در ایران با حجاب و عفاف تعریف می شود و برعکس وقتی در دنیا حرفی از حجاب به میان می آید بلافاصله موضوع سرکوب، آپارتاید جنسی، تفکیک جنسیتی، شلاق و کتک خوردن در خیابان ها، شکنجه و زندان، تجاوز و هزار آزار و اذیت دیگر در ذهن تداعی می شود که در ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی جریان دارد.

از همه مهم تر شخص روحانی مانند سلف باطل خود – احمدی نژاد – به طرزی رندانه می گوید: "از نیروی انتظامی می خواهم در برخورد با مساله ی حجاب و عفاف اجرای قانون را  با رویکرد اخلاقی و کرامت انسانی (!) و به دور از هرگونه افراط و تفریط (!) پیگیری کند." ...

می بینید که اصل بر ادامه ی طرح است اما در زرورق "رافت اسلامی و کرامت انسانی". در حالی که حجاب اجباری با کرامت انسانی مغایرت آشکار دارد. و اما می ماند مساله ی افراط  و تفریط که حد آن مشخص نیست و هر آن می توانند" ولوم " آن را کم یا زیاد کنند و این یکی از فریبنده ترین اصطلاحاتی است که دایناسورها و نمایندگان اسلامی مدام از آن استفاده می کنند. نکته ی پایانی در این مورد، استفاده از فعل "پیگیری کنند" است که نشان می دهد سران جمهوری اسلامی می خواهند طرح حجاب و عفاف مانند گذشته – و چه بسا شدیدتر– اجرا شود اما با شکل و شمایلی دیگر که با "گفتمان جدید دولت سازگاری داشته باشد."*

مندرج در نشریه زن آزاد شماره ۱۹

 

fitnah.movement@gmail.com