ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

نگاهى به چند خبر مربوط به زنان درهفته ای که گذشت

 

آزاده دربندى

 

 

۱- جنگ آخرالزمانی و بردگی جدید

این مفتی ها، معرکه اند! اگر نباشند مثل این است که زندگی بر روی کره زمین یک چیزی کم دارد. اخیرا یکی از مفتی های اردنی به نام شیخ یاسر عجلونی فتوا داه که "مردان می توانند دختران سوری را به عنوان برده و کنیز به عقد خود درآورند". جنگ خانمانسوز درکشور سوریه مانند همه ی جنگ ها بیشترین ضربه را به کودکان و زنان آن کشورزده است. فتوای مفتی اردنی در مورد دختران و کودکان سوری از یک نظر برپایه ی واقعیت تلخ استواراست اما سوءاستفاده ای که این آخوند از این واقعیت می کند ، فاجعه و جنایت است. آخوند مرتجع اسلامی در استدلال فتوای ضدبشری و زن ستیزانه اش می گوید: " دختران سوری کسی را ندارند که مخارج شان را تامین کند و از آنها حمایت كند!"


معنی رافت اسلامی را در " تامین مخارج" بی کسان دیدیم! همچنین معنی "حمایت از بی سرپرستان" از استدلال آخوند اردنی به خوبی فهمیده می شود. او به همین استدلال بی اساسش اکتفا نمی کند و در ادامه می گوید: "شرط به کنیزی در آمدن، کثرت زنان و کمی مردان است!"


با این منطق! هرجا که تعداد زنان از مردان بیشتر شود بناچار باید زنان به کنیزی و بردگی گرفته شوند تا بتوانند در قبال کار در خانه و صدالبته دادن خدمات جنسی، یک لقمه نان برای خوردن و سقفی برای زنده ماندن داشته باشند! یعنی مردان در جامعه ی اسلامزده برای انسانیت به دیگران و زنان نیازمند و بی پناه، کمک نمی کنند. کمک کردن در این فرهنگ منحط، شرط و شروطی دارد. شرطش این است که زن کنیز شدن را قبول کند. یعنی چون پشتوانه ی مالی ندارد، باید تن به بردگی دهد. باید آزاد نباشد. این بردگی هم باید تابع قانون و مقرراتی باشد و باید "عقد ازدواج" جاری شود تا حلال باشد! تا برخلاف شرع نباشد. و این هم یکی از انواع ازدواج در اسلام است.


نکته ی دیگر دراین استدلال اسلامی! این است که اگر تعداد مردان بیشتراز زنان باشد، سروری و برتری مردان بر زنان، مسجل است اما حتی اگر تعداد مردان هم کمتر از زنان باشد بازهم این مردان هستند که باید هریک چند زن را سرپرستی! و حمایت کنند و این حمایت زمانی صورت می گیرد که زن با طیب خاطر! به عقد اجباری مرد درآید وگرنه از نظر شرع مقدس! کمک مرد به زن، صحیح نیست. چون که چه معنی دارد یک مرد غریبه و نامحرم همین طور بی دلیل و بی جهت از زنان محتاج و بی سرپرست حمایت کند ؟! درآن صورت آیا مردم برای شان حرف درنمی آورند؟! پس برای حفظ آبروی زنان هم که شده باید این عقد جاری شود . مردان که برای آبروی خودشان نمی گویند حتما باید عقدی صورت بگیرد چون که مرد، مرد است و همیشه آبرویش محفوظ است. این زن است که باید به فکر حفظ آبرویش باشد!


مفتی اردنی در آوردن دلیل و منطق برای بردگی زنان و دختران جنگزده ی سوریه و کمی مردان و زیادی زنان می گوید: "این موضوع در جنگ های آخرالزمان اتفاق می افتد و ما به آخرالزمان رسیده ایم ! "


می بینید که یاسر عجلونی، چقدر هم برای عقد دختربچه های جنگزده ی سوری و به کنیزی و بردگی بردن آن ها، عجله دارد! این یک موضوع عقیدتی و آخرالزمانی است و خارج از اراده ی بشر است! نه گناه دختربچه های سوریه است ونه گناه بشاراسد و کشورهای دخیل در جنگ سوریه و نه حتی گروه های جنگنده که مخارج شان را عربستان و قطر و نفت فروشان عربی تامین می کنند و نه حتی حکومت اسلامی درایران و دولت روسیه. بلکه این تقدیر و سرنوشت دخترانی است که درآخرالزمان زندگی می کنند! می خواستند در سوریه به دنیا نیایند! می خواستند دراین آخرالزمان به دنیا نیایند! حالا که درآخرالزمان و درسوریه به دنیا آمدند باید جورش را هم بکشند!!

 

۲ – آقای وزیر کشور ۳۰ سانت بالای زانو قبول نیست!
علی مطهری نماینده ی مجلس شورای اسلامی درنطق میان دستور مجلس در روز یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ گفت: "وزیرکشور باید پاسخ دهد که چرا نسبت به پدیده ی بانوان ساپورت پوش در سطح تهران و برخی شهرستان ها بی تفاوت است ؟"


در این که زنان بدون توجه به امر و نهی حکومت سعی می کنند تا جایی که می توانند پوشش آزادتری بپوشند، شکی نیست. و این مقاومت و تعرض جانانه ی زنان از همان روز اول شكل گیری حكومت اسلامی یك پدیده پذیرفته شده در ایران است.


در این که ایستادگی زنان در برابر حجاب اجباری، نهادینه شده است شکی نیست. چرا که برای اولین بار است که یکی از درون حکومت از دهن کجی زنان به مقررات حجاب تحت عنوان "پدیده" نام می برد. مطهری اگرچه برسر تقسیم غنایم و برای سهم خواهی از دزدی ها و غارت ها گاهی با سران حکومت مجادله می کند اما دراصل او هم دست کمی از بقیه ندارد. این جاست که ماهیت خود را نشان می دهد و از وزیر کشور می خواهد که به پدیده ی ساپورت پوشی جواب بدهد. او وزیر کشور را نسبت به آزادپوشی زنان ، بی تفاوت می داند و این در فرهنگ سیاسی– مذهبی جمهوری اسلامی تهمت کمی نیست. بی تفاوتی یعنی این که وزیر کشور ( درحقیقت کابینه ی روحانی ) بی تفاوت از کنار دهن کجی به پرچم نظام رد می شوند. بی تفاوت یعنی این که چرا گشت ارشاد را به خیابان نمی آورید و نیروی انتظامی و فاطی کماندوها را به جان زنان نمی اندازید و زنان را فوج فوج به اتهام برهم زدن امنیت ملی و اخلاقی سوار ون نمی کنید و به بازداشتگاه ها نمی برید ؟!


این نماینده ی سرمایه داران برای محکوم کردن رقیب سیاسی اش، پرخاش می کند: "این چه پوششی است که تا ۳۰ سانت بالای زانوآشکاراست ؟"
دقت نظر! را ببینید که بدون اندازه گیری با خط کش یا متر خیاطی، فقط با یک نگاه احتیاط آمیز و مستحبی!، دقیقا می داند که تا کجای زانوی زنان ساپورت پوش، پیداست ؟! البته ایشان دراین جمله ی دقیق و کارشناسانه! ظاهرا دارد به کوتاه شدن مانتوها انتقاد می کند نه به ساپورت ها. علی مطهری در ادامه ی پریدن به وزیر کشور می گوید که حد حجاب همان چادرو شلوار و روسری است که حكومت اسلامی مشخص کرده است! و مانتویی که زانو را هم بپوشاند. عصبانیت این نماینده ی سرمایه داران در مجلس رژیم، عصبانیت کل رژیم از زنان است که هیچ توجهی به مقررات حجاب ندارند. چون که چقدر احمدی مقدم بیاید از ناکامی نیروی انتظامی تحت امرش در حجاب حرف بزند؟! چقدر مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیایند از شکست طرح های ۳۴ گانه شان درمورد حجاب وعفاف حرف بزنند؟ چقدر رئیس قوه ی قضائیه و سرلشکر فیروزآبادی بیایند در مورد زنان بدحجاب و بی حجاب الدوروم بلدوروم بکنند؟ گاهی لازم است که کس دیگری مثل علی مطهری هم گوشه کنایه ای به سیاست های شکست خورده ی حکومت در مساله ی حجاب بزند!

 

۳ - زنان پلیس و لباس شان !
مسئولان یکان اسب سوار پلیس زن درکانادا می گویند که درصدد طراحی لباس برای زنان مسلمانی هستند که تمایل دارند به پلیس کانادا بپیوندند. یکی از مسئولان پلیس درکانادا در این مورد به زنان مسلمان که می خواهند عضو پلیس شوند ولی گویا درزمینه ی حجاب و پوشش اسلامی و ساعات عبادات نگرانند! ، اطمینان می دهد که هم برای حجاب شان برنامه دارند و هم برای ساعات عبادات شان طرح دارند. این کارگزار دولتی در مورد علت عضوگیری پلیس از میان زنان مسلمان همین قدرمی گوید که درکانادا بیش ازیک میلیون نفر مسلمان زندگی می کنند و آزادی ادیان و مذاهب دراین کشور وجود دارد! منظور از یك میلیون مسلمان شامل همه افرادی است كه از خاورمیانه یا كشور های عربی یا اسلامزده ساكن كانادا شده اند. یعنی همه بی خدایان و كمونیست ها و مردم متنفر از حكومت های اسلامی و ...


مقامات پلیس کانادا چنان با حرارت در مورد طراحی لباس وحجاب زنان پلیس دراین کشورحرف می زنند که گویا الآن هزاران زن مسلمان پشت درهای اداره ی پلیس آن کشور صف بسته اند و بی صبرانه منتظرند تا تکلیف لباس شان مشخص شود و آن ها وارد یکان پلیس شوند!


سرمایه داری مدت هاست به این نتیجه رسیده است که با تبلیغ "نسبیت فرهنگی" می تواند به آزادی های بورژوایی جامه ی عمل بپوشاند. دولت سرمایه داری حاکم بر کانادا سال هاست که در صدد تصویب قوانین شریعت در این کشور است تا بتواند دست مذهب را بازبگذارد . بازگذاشتن دست مذهب در حقیقت به معنای محدود کردن آزادی هاست. دراین میان بیشترین محدودیت بر زنان تحمیل خواهند شد.


۴ – پوشاندن لباس زنانه به مردان بعنوان جریمه!
توهین کردن به زنان درقالب پوشیدن لباس زنانه توسط مردان فقط از حکومت ایران سر نمی زند بلکه این نوع اهانت ها در کشورهایی که ادعای دموکراسی و برابری زن و مرد را دارند نیز دیده می شود. ماجرا از این قرار است که درهفته ی گذشته، مسئولین تیم فوتبال جگز که از تیم های دسته ی دوم انگلستان بشمارمی رود ، تصمیم می گیرند هر بازیکنی که کم ترین حضور را در تمرینات این تیم داشته باشد بعنوان جریمه باید لباس زنانه برتن کند. این قرعه به نام گری فریزر افتاد و سه شنبه ی گذشته این بازیکن با لباس زنانه وارد زمین بازی شد و عکس هایش در خبرگزاری ها قرار گرفت و یک باردیگر خاطره ی تلخ مقامات قضایی جمهوری اسلامی را در مریوان زنده و تداعی کرد که برتن یک مرد متهم ! لباس زنانه پوشاندند و او را در شهر گرداندند. البته این اقدام رذیلانه ی قضات در مریوان، خشم زنان و مردان زیادی را برانگیخت و سبب شد که چند زن مریوانی با پوشیدن لباس سرخ به خیابان بیایند و به این حرکت ضد انسانی و موهن اعتراض کنند. متعاقب آن، مردان زیادی لباس های زنانه پوشیدند وعکس گرفتند و در شبکه های اجتماعی منتشرکردند و از حیثیت زنان دفاع کردند. طوری که عرض یک هفته این دفاع به خبر اول ایران و جهان تبدیل شد و موجب گردید که مسئولان حکومت بیایند و ازعمل زشت خود معذرت خواهی کنند.
اقدام توهین آمیز و ضد زن تیم فوتبال جگز انگلیس، نباید بی جواب بماند. جا دارد که اکتیویست های مدافع حقوق زنان انگلستان و سایر نقاط جهان با راه اندازی تظاهرات و کمپین های خود، مردان ضد زن را سرجای شان بنشانند.


در جریان مریوان، اتهام و ارتکاب جرم! مساوی شده بود با زن و در موضوع اخیر هم کم کاری و تنبلی بازیکن را در ردیف کاری زنانه! قراردادند. فرهنگ مردسالارانه سعی می کند به عناوین مختلف به زن توهین کند. توهین به زن، مرز نمی شناسد همان طور که فرهنگ مردسالاری مرز نمی شناسد بنابراین اعتراض به این فرهنگ منحط هم نباید مرز بشناسد.

 

درج در نشريه زن آزاد شماره ٢٦

 

fitnah.movement@gmail.com