ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

باز هم افتضاح سیاسی برای بی بی سی

 

مینا احدی


بی بی سی فارسی۱۰۰ چهره از میان زنان پیشگام ایرانی را اخیرا معرفی کرد. در این لیست همه چهر ه های پیشگام و سنت شکن و ضد دو حکومت اسلامی و پهلوی حذف شده اند٬ حتی نام فروغ فرخزاد را نیز در لیست ۱۰۰ زن پیشگام ایرانی بی بی سی نمی بینید!


زنان پیشگام بی بی سی چه کسانی هستند؟
فائزه رفسنجانی و معصومه ابتکار واعظم طالقانی و شیرین عبادی و اشرف پهلوی را در یک لیست ۱۰۰ نفره از زنان پیشگام می بینید که تعدادی متعلق به ۱۰۰ سال پیش هستند و تعدادی به دو دوره پهلوی و حکومت ضد زن اسلامی تعلق دارند. طبعا جمع کردن اسامی زنانی که برای اولین بار در دانشگاه تدریس کرده و یا اولین پزشک و اولین نویسنده و غیره بودند ابتکار جالبی است٬ اما صحبت کردن از ۱۰۰ زن پیشگام ایرانی و حذف اسامی زنان واقعا پیشگام در دو دوره پهلوی و بویژه دوره جمهوری اسلامی ایران و معرفی چند زن معاون روسای جمهور اسلامی ایران یعنی همکاران حکومت سنگسار و اعدام اسلامی بعنوان پیشگامان زنان٬ یک تف سربالا است. اسامی و معرفی نامه تعدادی از این زنان پیشگام:
۴۸. شهلا حبیبی، اولین زن مشاور رئیس جمهور پس از انقلاب (تولد: ۱۳۳۷)
شهلا حبیبی در کرمانشاه متولد شد و در سال ۱۳۶۳ در رشته زیست شناسی در کرمانشاه فارع التحصیل شد.او در سال ۱۳۷۰ به عنوان اولین مشاور رئیس جمهور پس از انقلاب منصوب شد.
۶۲.اعظم طالقانی ،نخستین زن نامزد ریاست جمهوری پس از انقلاب (تولد: ۱۳۲۲)
اعظم طالقانی، فعال ملی – مذهبی و نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی ایران، نخستین زنی بود که در سال ۱۳۷۶ نامزد ریاست جمهوری شد، هرچند شورای نگهبان صلاحیت وی را تائید نکرد.
۹۷. فائزه هاشمی، مدیر مسئول نخستین روزنامه مربوط به زنان (تولد: ۱۳۴۱)
او در قم متولد شد. او اولین ناشر زن یک روزنامه در ایران بود. روزنامه "زن" که خانم هاشمی منتشر می کرد بعد از ۱۰ ماه توقیف شد.
۳۷. اشرف پهلوی نخستین نماینده زن ایران در سازمان ملل (تولد: ۱۲۹۸)
اشرف پهلوی، نخستین نماینده زن ایران در سازمان ملل و کمیسیون حقوق بشر است. او در اولین کنفرانس جهانی زن نیز ریاست آن را عهده دار بود، او پس از انقلاب ایران به آمریکا رفت.
۷. معصومه (نیلوفر) ابتکار، معاون رئیس جمهور (تولد: ۱۳۳۹)
معصومه ابتکار ،اولین زنی بود که به معاونت رئیس جمهوری ایران رسید. او پس از بازگشت به ایران در دوران انقلاب در ردیف دانشجویانی قرار گرفت که سفارت آمریکا را تسخیر کردند. او در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی به عنوان اولین معاون رئیس جمهوری پس از انقلاب برگزیده شد.
۱۹. نصرت امین، نخستین زن مجتهد ۱۳۳۶_۱۲۶۵
نصرت امین نخستین زنی است که در یک صد سال اخیر به درجه اجتهاد رسید، او در اصفهان متولد شد و در چهل سالگی به درجه اجتهاد رسید.
و .. و...
سوال اینست کجاست اسم فروغ فرخزاد بعنوان سنت شکن ترین وجسورترین زن در عرصه هنر٬ کجاست اسم اشرف دهقانی بعنوان زنی که از زندان و از دست ساواک مخوف حکومت شاه فرار کرد ٬ کجاست اسم اولین زنی که به دست جلادان حکومت اسلامی اعدام شد٬ کجاست اسم اولین دختر ۱۵ ساله ای که قبل از ازدواج به او تجاوز کردند٬ کجاست اسم مادر فرازد کمانگر ٬ کجاست اسم مهوش علاسوندی و ... و ... اگر بحث اولین هاست کجاست اسم اولین زنانی که در خیابانها علیه حجاب شعار داده و جنگیده و زندانی شدند. یا زنانی که در بدترین شرایط علیه این حکومت زن ستیز مبارزه کرده٬ سازمان غیر دولتی تشکیل داده٬ هشت مارس های بزرگ سنندج و دیگر شهرها را سازمان دادند٬ زنانی که علیه قوانین اسلامی مبارزه کرده و علیه سنگسار جنگیدند پیشگامان هستند یا زنانی که جزیی از حکومت بوده ٬ کاسه لیسی آخوندها را کرده و در این دستگاه ستم و سرکوب اسلامی مدارج ترقی پیموده و معاون فلان وزیر شدند٬ و چون زن بودند٬ همواره باید معاون و همکار و دستیار باقی میماندند و حتی به این رفتار تحقیر آمیز علیه خودشان نیز چیزی نمیگفتند٬ مهم این بود از سفره ای که جلوی حکومت اسلامی و اراذل و اوباش اسلامی باز شده بود اینها نیز چپاول میکردند و سپس اندر فواید دوچرخه سواری و بازی فمینیسم با چادر اسلامی٬ انشا می نوشتند.
خطاب به بی بی سی و نویسنده این مطلب باید بگویم هنوز ما نسلی که در دوره پهلوی و بویژه حکومت زن ستیز اسلامی علیه این دینوزورها جنگیده و از پیشرفت و مدنیت و حقوق انسانی دفاع کردیم٬ زنده هستیم و نمیگذاریم نسل ما و زنان پیشگام این نسل را حذف کرده و همگامان و همراهان یک حکومت فاشیست اسلامی را در ردیف پیشگامان زنان در ایران جا بزنید.


در این لیست ۱۰۰ نفره بی بی سی٬ بیش از همه نمایندگان جنبش ملی اسلامی را می بینیم٬ از فائزه رفسنجانی تا عبادی و شرکا. اینها یا همراهان و سازندگان حکومت مبتنی بر آپارتاید جنسیتی و فرهنگ قرون وسطایی هستند و یا کماکان در چهارچوب اسلام و مذهب و عقب ماندگی و جنبش اسلامی درجا میزنند.


تاریخ و چهر ه های درخشان مبارزات در دفاع از حقوق و حرمت زنان را باید خودمان بنویسیم و معرفی کنیم. در آن تاریخ زنان مبارز دهه شصت٬ زنانی که در تابوتها خوابیده و کماکان کوتاه نیامدند٬ زنانی که حاج داوودها و خمینی ها را شکست دادند٬ زنانی که با نبردهای روزمره در خیابان و مدرسه و خانه٬ حجاب اسلامی را زیر پا له کردند٬ زنانی که در برهوت قبرستانی حکومت اسلامی هنر آفریدند٬ فیلم ساختند٬ کتاب نوشتند و به فرزندانشان انسانیت آموختند و .. و.. اینها را باید در لیست پیشگامان واقعی زنان در ایران نوشت. اولین زنی که به حجاب اسلامی نه گفت٬ اولین زنی که علیه این حکومت سخنرانی کرد٬ اولین زنی که علیه قتل ناموسی کمپین سازمان داد٬ اولین زنی که علیه سنگسار میتینگ سازمان داد٬ از این اولین ها ما هم زیاد داریم.


تاریخ ٣۴ سال حکومت اسلامی٬ تاریخ ضدیت با حقوق و حرمت زنان هست. در عین حال تاریخ ٣۴ سال حکومت اسلامی تاریخ مبارزه قهرمانانه زنان در ایران علیه یک حکومت مبتنی بر سنگسار و آپارتاید و حجاب و سیاهی و تباهی است. پیشگامان واقعی در هر دو دوره زنانی بودند که علیه دستگاه فاسد دیکتاتوری پهلوی و حکومت جنایت و رذالت اسلامی جنگیده و از حرمت و حقوق انسانی دفاع کرده و سنت شکن بوده و علیه قوانین و سنتهای ضد زن اسلامی٬ همواره مبارزه کرده اند. *

 

مندرج در زن آزاد شماره ۱۵

 

fitnah.movement@gmail.com