ويدئو کليپ ها

فعالين فتنه آرشيو خبرها آرشيو اطلاعيه ها آرشيو مقالات کمپين ها

خانه

English

 

 

 

 

۱۱ جولاى روز جهانى عليه سنگسار است!


يک دقيقه سکوت در ساعت ۱۱ صبح ۱۱ جولاى به ياد قربانيان سنگسار در همه جا!

 

مينا احدى، سخنگوى نهاد زن آزاد

 

 


۱۱ ژوئيه ۲۰۰۱، تهران زندان اوين
مريم ايوبى براى آخرين بار آسمان مه گرفته تهران را در زندان اوين نگاه ميکند و از ترس بيهوش ميشود. به او چند لحظه قبل گفته اند که غسل کند و آماده سنگسار شدن باشد. مريم چند سالى بود که در زندان اوين بود و با کابوس سنگسار شدن دست و پنجه نرم ميکرد. با يکى از هم سلولهاى مريم ايوبى که بعدها به آلمان پناهنده شد٬ گفتگو کردم و او برايم گفت که مريم مهربان و ساده و آرام بود. او را دستگير کردند و در روزنامه هاى آنزمان نوشتند که همسرش را با همدستى يک مرد به قتل رسانده و با اين مرد رابطه جنسى خارج از ازدواج داشته است. همسر مريم از مقامات حکومت اسلامى بود!


مريم کارمند شرکت نفت بود و به اتهام رابطه جنسى خارج از ازدواج که امرى کاملا خصوصى است٬ بايد سنگسار ميشد.

 

وقتى يک زن دست روى همسرش بلند کند٬ وقتى يک زن از حقش دفاع کند٬ وقتى يک زن حجابش را رعايت نکند و در مقابل سيستم و قوانين اسلامى بايستد٬ به اشد مجازات محکوم ميشود. اينجا حکومت اسلامى ايران است!

 

مريم به دليل رابطه جنسى خارج از ازدواج٬ به اتهام "خيانت" به همسرش به اشد مجازات محکوم شد٬ براى زهر چشم گرفتن از زنان و کل جامعه او را ۱۱ ژوئيه ۲۰۰۱ در حاليکه از ترس بيهوش شده بود٬ با برانکارد به محل اجراى مراسم سنگسار آورده و برادران پاسدار با پرتاب سنگ او را زجر کش کردند. مردى که متهم به قتل همسر مريم بود٬ اعدام شد.

 

اين واقعه در دوره حاکميت " قهرمان" اصلاح طلبي خاتمى جلاد اتفاق افتاد. در همان سال ۲۰۰۱ ما کميته بين المللى عليه سنگسار را بنيان گذاشتيم و با کمپين نجات مريم ايوبى٬ اين کميته متولد شد. کميته اى که با درد و خون متولد شد. از سراسر دنيا به حکم جنايتکارانه سنگسار مريم٬ مادر دو کودک ۶ و ۸ ساله ٬ مادر دو پسر زيبا و کوچک٬ اعتراضات زيادى شد. در يک دانشگاه در ترکيه ٣۰۰ دانشجو يک نامه اعتراضى براى خاتمى و شرکا فرستادند و معاون پارلمان آلمان خانم بله س٬ نامه اعتراضى شديداللحنى براى سران حکومت اسلامى فرستاد و اجراى حکم يکبار به تعويق افتاد. يک روز سرد پائيزى٬ در محل کارم در شهر کلن آلمان٬ تلفنم به صدا در آمد و از آنسوى خط٬ زني گفت: از دفتر آقاى خاتمى با شما تماس ميگيرم.. از من سوال کرد: خانم مينا احدى هستيد؟ ... بله بفرمائيد... و صداى زن جوان از آنسوى خط عصبى تر شده و به من گفت: خانم شما وکيل زنان ايران هستيد؟ زياد متوجه نشدم منظورش چيست٬ پرسيدم منظورتان چيه؟ منظورم اينه که وکيل مريم ايوبى هستيد که در دنيا سر و صدا ميکنيد به شما چه که در ايران سنگسار هست٬ ما خودمان ميخواهيم سنگسار باشد. پاسخش را ميدهم. بله من وکيل زنان ايران هستم٬ بويژه وکيل زنان محکوم به سنگسار٬ من نميخواهم بگذارم زن را تاسينه در خاک فرو کرده و بيشرمانه سنگسار کنيد اين جنايت است. به شما چه که کسى رابطه خارج از ازدواج دارد يانه.

 

ميگويد: فکر نکنيد که من بيسوادم. من در آلمان هم بوده ام و ميدانم در اروپا چه خبر است. من متاهلم ولى خودم ميخواهم اگر به همسرم خيانت کردم، مجازات شوم... پاسخ ميدهم شما هر کارى ميخواهيد با خودتان بکنيد مختاريد ولى اجازه نداريد مردم را شکنجه و آزار دهيد و اين ساديسم را قانون اعلام کنيد. به رهبرتان و به خاتمى و به همه اطرافيان بگوييد ما نميگذاريم اين وحشيگرى را ادامه دهيد.. . گوشى را ميگذارم ...

 

ساعت چهار بعد از ظهر روز ۱۱ ژوئيه در لندن هستم٬ در منزل يکى ازدوستانم در آشپزخانه نشسته و کافه ميخوريم خبر را از راديو اسرائيل مى شنوم. امروز صبح يک زن به اسم مريم ايوبى در زندان اوين سنگسار شد... با صداى بلند ميگويم . چطور ممکنست ؟؟؟.. ياد قيافه رهبران اکثريت و حزب توده و اصلاح طلبان و برخى فعالين سياسى در خارج از کشور مى افتم که براى خاتمى سينه چاک ميکردند و در مقابل سفارتخانه هاى رژيم براى راى دادن به او صف کشيده بودند. و امروز ياد همان چهر ه ها ميافتم که اين بار به روحانى لبيک گفته و بعد از يکسال حکومت روحانى و ديدن حداقل ۷۰۰ اعدام، سکوت پيشه کرده و عليه جنبش عدالت خواهانه مردم ايران زهر مى ريزند!

 

چگونه ۱۱ سپتامبر روز جهانى عليه سنگسار شد!
برلين- کنفرانس عليه سنگسار ۱۰ دسامبر ۲۰۰۲
به دعوت بنياد هاينريش بل٬ در برلين در کنفرانسى عليه سنگسار شرکت ميکنم. نمايندگان عفو بين الملل٬ سازمان جهانى عليه شکنجه٬ سازمان تره ده فام و نهادهاى ديگرى در آنجا حضور دارند. بحث روز جهانى عليه سنگسار در آنجا مطرح ميشود. چه روزى بايد روز جهانى عليه سنگسار باشد. روز نجات آمنه لاوال از سنگسار در نيجريه٬ روز سنگسار يک زن در افغانستان٬ روز اعلام حکومت اسلامى در ايران و... اينها پيشنهادهايى است که مطرح است.

 

پيشنهاد من روزى است که معطوف به ايران باشد چرا که بيشترين سنگسارها در اين دوره در ايران انجام شده٬ و بسيار مهم است روزى را انتخاب کنيم که يک زن سنگسار شده باشد چرا که اين طورى عمق وحشيگرى و بربريتى را نشان ميدهيم که متاسفانه تعداد زيادى را قربانى کرده است. من پيشنهاد ۱۱ ژوئيه روز سنگسار شدن مريم ايوبى در ايران و در دوره اصلاح طلبان يعنى رياست جمهورى خاتمى را ميدهم. و اين روز تصويب ميشود. اميد ما اينست که در سالهاى آينده و در آينده دور٬ همواره در اين روز کارخانه ها يک دقيقه از حرکت بيايستند و ساعتها يک دقيقه تيک تيک نکنند و همه مردم دنيا يک دقيقه به ياد قربانيان سنگسار سکوت کنند و ياد اين عزيزان را که هيچ جرمى نداشته اند٬ جز اتهام رابطه جنسى خارج از ازدواج که امرى است کاملا شخصى چنين بيرحمانه به قتل رسيده اند.

 

کميته بين المللى عليه سنگسار از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰ بارها عليه سنگسار در ايران و در دنيا کمپين هاى مهم و موفق سازمان داد. نجات جان آمنه لاوال و صفيه حسينى از سنگسار در نيجريه، نجات جان آبوکا از سنگسار در سودان و يا زعفران بى بى در پاکستان و نجات کبرى نجار و يا شمامه و تعداد زيادى در ايران از جمله نتيجه فعاليت هاى شبانه روزى ما در کميته عليه سنگسار بود.

کمپين نجات سکينه محمدى آشتيانى در سال ۲۰۱۰ يک تير خلاص به سنگسار بود.

سال ۲۰۱۰ در تاريخ دنيا سال مبارزه ميليونها نفر در دنيا عليه سنگسار بود. اگر مردم در امريکا، اسرائيل، انگليس، ژاپن و آلمان و عربستان سعودى و کانادا، از سنگسار منزجر بودند، کميته عليه سنگسار پلاتفرمى به اين مردم ارائه داد و امکانى ايجاد کرد که همه باهم بلند شده و نقطه پايانى بر اين وحشيگرى قرون وسطايى بگذارند.

 

کمپين نجات سکينه محمدى آشتيانى يکى از موفقترين کمپين ها در تاريخ بشرى براى نجات جان يک انسان بود. در اين کمپين، همه درگير شدند، زنان و مردان، سياستمداران و فعالين مدافع حقوق انسانى، هنرپيشه ها و هاليود و همه و همه. امروز ديگر عکس سکينه محمدى آشتيانى سمبل اعتراض به سنگسار است. و جمهورى اسلاميا يران مجبور شد بعد از اين کمپين حتى بحث حذف قانون سنگسار را آغاز کند و در عمل جرات نکند که سنگسار کند.

 

۱۱ جولاى ۲۰۱۱ يک فراخوان موفق در روز جهاني عليه سنگسار
نهاد ايران سوليدارتى٬ قانون برابر براى همه و کميته بين المللى عليه سنگسار بعد از کمپين نجات سکينه محمدى آشتيانى که دنيا را عليه سنگسار به صف کرد، در ۱۱ جولاى ۲۰۱۱ فراخوان داده و از دنيا دعوت کرديم به سنگسارها اعتراض کنند..

 

يک روز بعد از انتشار علني اين فراخوان ريچارد داوکينز در سايت خود از اين فراخوان دفاع کرد و گفت : مريم نمازى يکى از فراخوان دهندگان اين حرکت جهانى است . مريم يک زن فوق العاده و يک چهره مهم دفاع از حقوق زنان تحت ستم در کشورهاى اسلام زده است.

 

فراخوان ما دو روز بعد در واشنگتن پست چاپ شد. و بتدريج موجى از حمايت و همبستگى به اين فراخوان جلب شد.

 

در شهرهاى پاريس٬ لندن٬ فرانکفورت٬ کلن٬ ونکور٬برلين٬ اوتاوا٬ مالمو٬ واشنگتن و.. ميتينگهايى برپا شد. در شهر سقز هزار عدد اطلاعيه روز جهانى عليه سنگسار پخش شد.

 

دولت انگليس اعلام کرد که خليل اللهى دادستان سکينه محمدى آشتيانى در ليست تحريم شدگان از سوى دولت انگليس است. مالک اژدر شريفى دادستان استان آذربايجان شرقى با عجله و دستپاچه گفت. سکينه مرخصي رفته و در مراسم عزادارى مادرش شرکت کرده و حالش خوب است و از امکانات خوبى در زندان برخورد دار است... يکبار ديگر توجه ها به سکينه و سنگسارها و به جنايات حکومت اسلامى ايران جلب شد. يکبارديگر موجى از همبستگى نثار سکينه و موجى از نفرت نثار سران حکومت اسلامى شد.

 

پيامهاى همبستگى از جمله از روسل بلاکفورد نويسنده و فيلسوف٬ هارتموت کراوس مارکسيست آلمانى٬ آن بروسل نماينده پارلمان اروپا٬ سونيا اگريکس رئيس جامعه بين المللى آتيست ها که نمايندگى ۱۰۰ سازمان آتئيست در چهل کشور جهان را ميکند٬ از پروفسور" اودو شوکلنکس" از اونتاريو استاد کرسى پژوهشي فلسفه٬ هل مرت بريسک نويسنده٬ سازمان بزرگ ابتکار فمينيستى اروپا٬ اشتفن لاو از موسسه سلطنتى فلسفه٬ جرج برد هيت معاون انجمن همجنسگرايان اومانيست انگليس٬ مهوش علاسوندى مادر محمد و عبدالله فتحى٬ سيروس نورسته کارگردان فيلم سنگسار ثريا ميم٬ آنتونى توماس کارگردان فيلم براى ندا٬ نهاد آتيستها و اومانيستها از امريکا٬ فرد ادواردمدير ملي در نهاد ائتلاف بين المللي خردمندان٬ مگ هيکسن فعال مدافع حقوق بشر٬ اوپليا بنسون سردبير نشريه اومانيستها و تعداد ديگرى از شخصيت هاى سرشناس بين المللى بود.

 

استقبال از اين روز بسيار زياد بود چرا که از يکسال قبل توجه ها در دنيا به سوى ايران و سکينه محمدى آشتيانى و سنگسار جلب شده است. عکس سکينه امروز در دنيا نماد اعتراض به سنگسار است و در دفاع از سکينه ميليونها نفر طومار اعتراضى امضا کرده و در صدها شهر اعتراض و تظاهرات سازمان يافته است.

 

بر شانه هاى کمپين گسترده و موفق امسال در اعتراض به حکم سنگسار سکينه محمدى آشتياني٬ سال ۲۰۱۱ روز جهانى عليه سنگسار را با شکوه تر از هميشه برگزار کرديم. بايد بکوشيم اين روز را در همه جا تثبيت بکنيم. آيندگان بايد بدانند که ما متحدانه به پا خاسته و نقطه پايانى به اين وحشيگرى و بربريت اسلامى گذاشتيم. روز جهانى عليه سنگسار سمبل اعتراض ما به اين جنايت بيشرمانه بود..


سنگسار وحشيانه و قرون وسطايى است. سنگسار يک وسيله مهم در دست جنبش اسلامى براى ساکت کردن و ترساندن زنان است. هر جا که جنبش اسلامى پا ميگذارد براى اعمال حکومت بر مردم با حمله به زنان شروع ميکند و حجاب و سنگسار دو وسيله مهم اين جنبش در سرکوب زنان است.

 

امسال و اين روزها خبر از تهديد زنان توسط باند تروريستى "داعش" است که اعلام کرده اگر زنان در موصل بدون محرم بيرون از خانه روند، سنگسار خواهند شد. اين اوج زن ستيزى و جنايتکارى جنبش اسلامى است.

 

امسال ۱۱ جولاى روز جمعه ، بايد در هر جايى که امکانش را داريم عليه سنگسار شعار نويسى کرده و خبر وجود روز جهانى عليه سنگسار را در همه جا پخش کنيم. امسال بايد به ياد هزاران زن و مرد که بدست تروريستهاى اسلامى سنگسار شدند، يک دقيقه سکوت کرد و اعلام کرد که ديگر نميگذاريم سنگسار کنيد! *


مندرج در زن آزاد شماره ۵٠

 

fitnah.movement@gmail.com